Opplevelser

Tunet, vingården og landskapet rundt har masse opplevelsesmuligheter for alle aldre. Vil du vite litt mer om druedyrking, vinlegging og eller smake på produktene våre er vi ikke vanskelige å be.  

God vin lages i vinmarken

Hos oss finner du kanskje verdens nordligste vingårdsopplevelse. Tørre knorter står i dyp snø og 25 kuldegrader. Så kommer lerka og våren. Knoppene svulmer, og underet skjer, år etter år: Plantene skyter fart, blad blir store og samler sukker i søte druer, og grunnlaget for Den nye vin er lagt. Visste du at drueplanter kan vokse mer enn 3 meter på en sommer, og at god vin først og fremst lages før klasene høstes? Vi forteller om vinens historie, hvordan vin lages, og gir smaker fra egen produksjon. 

Pris: 500.-pr pers og inneholder vingårdsvandring og vinsmaking.
Gjelder kun i sesong og ved påmelding til opplegget på kvelden som starter klokken 18.00. Evnt større grupper utenfor sesong. 

Vinsmaking og vinglede

En hyggelig sanseopplevelse

Vi lukter, smaker, smatter og ler. Gjennom smaking, presentasjon av vin og frukter og søte bær vil gjestene få innblikk i hvordan gode råstoff kan gi grunnlag for mange forskjellige viner. Vi forteller om vinens historie, hvordan vin lages, og gir smak av viner fra vår egen produksjon. 4 viner.

Gruppestørrelse: 10 – 50

Pris: fra kr. 300- per pers