Overnatting

Nyt late dager på vingården. Våkne til lerkesang, start dagen med solgul eggerøre av egg fra de frittgående hønene, krydret med urter fra den rikholdige urtegården. Avslutt i kveldssol med et sprudlende glass. Det gode liv.

Du kan velge mellom to overnattingstilbud:

Lønneberget – sjarmerende hytte

Tømmerhytta «Lønneberget» sto ferdig i 2012. Hytta ligger rett nedenfor Blomsterhaugen og egner seg godt som supplement til denne hvis dere er flere som reiser sammen, eller som et romslig alternativ til vintønnene. Hytta inneholder oppholdsrom med dobbeltseng, og et soverom med to køyer.  Her lukter det grønnsåpeskurt tømmer og solsvidde tjærevegger, blondegardinene blafrer i vinden, og du ser rett ut på vinrankene. Bad  finner du i låven rett over tunet. Pris 3500 for to med vinsmaking, middag og frokost.

Se flere bilder…


Vintønner

Har du noen gang sovet i en tønne? Hos oss kan du nå få en berusende overnattingsopplevelse. I tre store eikefat har vi innredet et særpregede soverom  for en  spesiell overnattingsopplevelse. De tykke eikeveggene har fortsatt i seg duftene  av edle dråper. Fra dobbeltsenga kan du kikke rett ut i vingården, og morgenkaffen nytes blant roser og drueranker.  Pris kr 3500 for to personer med mat og vinsmaking.

Se flere bilder…

Gavekort

Ønsker du å gi bort en helt spesiell opplevelse. Et gavekort på overnatting i tønne, hus eller tømmerhytte med mat og vinsmaking vil skape begeistring hos jubilanter i alle aldre. Pris for to, 3500.-

Lerkekåsa Vingård - Kåsingrenda 56, 3810 Gvarv - Odd: 920 22 850 - Lill: 916 68 640 post@lerkekasa.no | Nettsted av A-web