Overnatting

Nyt late dager på vingården. Våkne til lerkesang, start dagen med solgul eggerøre av egg fra de frittgående hønene, krydret med urter fra den rikholdige urtegården. Avslutt i kveldssol med et sprudlende glass. Det gode liv.

Du kan velge mellom to overnattingstilbud:

Lønneberget – sjarmerende hytte

Tømmerhytta «Lønneberget» sto ferdig i 2012. Hytta er et romslig alternativ til vintønnene. Hytta inneholder oppholdsrom med dobbeltseng, og et soverom med to køyer.  Her lukter det grønnsåpeskurt tømmer og solsvidde tjærevegger, blondegardinene blafrer i vinden, og du ser rett ut på vinrankene. Bad  finner du i låven rett over tunet. Pris 3500 for to med vinsmaking, gårdsmiddag og frokost.

Se flere bilder…


Vintønner

Har du noen gang sovet i en tønne? Hos oss kan du nå få en berusende overnattingsopplevelse. I tre store eikefat har vi innredet et særpregede soverom  for en  spesiell overnattingsopplevelse. De tykke eikeveggene har fortsatt i seg duftene  av edle dråper. Fra dobbeltsenga kan du kikke rett ut i vingården, og morgenkaffen nytes blant roser og drueranker. Pris 3500 for to med vinsmaking, gårdsmiddag og frokost.

Se flere bilder…

Gavekort

Ønsker du å gi bort en helt spesiell opplevelse. Et gavekort på overnatting i tønne, hus eller tømmerhytte med mat og vinsmaking vil skape begeistring hos jubilanter i alle aldre. Pris for to, 3500.-

Lerkekåsa Vingård - Kåsingrenda 56, 3810 Gvarv - Odd: 920 22 850 - Lill: 916 68 640 post@lerkekasa.no | Driftes av Getonnet