Produkter

Druevin

Valiant

2019

Valiant er navnet på druen, den er fra Nord-Amerika, og er også en hybrid drue.
Denne fikk sølv i Norsk vinskue 2020.

Skumring

2019

Skumring er laget av 3 ulike druetyper, Rondo, Kuzminski og Golubok.
Det hender vi blander inn noen andre druesorter, ut i fra de sesongmessige variasjonene.

Solbris

2019

Solaris er vår hoved drue av hvitvinsdruer, er opprinnelig fra nordtyskland. Den gir en fruktig vin, syre- og sødme blir ulikt på grunn av variasjonene i sesongenene

Nordisk natt

2019

Skumring er laget av 3 ulike druetyper, Rondo, Kuzminski og Golubok. Det hender vi blander inn noen andre druesorter, ut i fra de sesongmessige variasjonene.

Frukt- og bærvin

sommereple

2019

Denne er laget av tre epletyper: Rubenstep, gravenstein og aroma.
En rund, fruktig og balansert vin, serveres ved 10-12 grader.
Dette er en herlig kose/terrassevin.

Aroma

2019

Er laget på Aroma epler.
En rund eplevin med et lite avsluttende “snerp”, serveres ved 10-12 grader.
Terrassevin

Rubinstep

2019

Er laget på Rubenstep epler.
Rung, frisk og søt, serveres 10-14 grader.
Dessert- Kosevin.

Avalon

2019

Laget på Avalon plomme.
Balansert god smak, litt tykkere i konsistensen.
Serveres ved 18 grader. Passer utmerket til ulike typer oster.

Mormors Hage - Rabarbravin

2019

Her er det tre typer Rabarbra, Elmsblitz, Elmsfeuer og Spangsbjerg.
God rabarbrasmak med en god syre. (det vil si ikke for syrlig). Severes kald 4-10 grader.
Terrassevin, passer også godt til forretter som for eksempel tomatsalat med Balsamico.

Mormors Hage - Aronia

2019

Superbæret Aronia er full av antioksidanter.
Dette bæret gir en god og spennende smak, må oppleves!
Serveres 14-18 grader. Dessertvin.

Mormors Hage - Solbær

2019

Solbærvin.
God søt solbær smak serveres 12-14 grader.
Dessertvin.

Mormors Hage - Hvit rips

2019

Hvit rips, Litt større og søtere enn rødrips.
Fruktig, med en god syre, 12-18 grader litt avhengig av hva man liker.
Mat- eller kosevin.

Mormors Hage – Bringebær

2019

Laget på godt modne bringebær.
Fruktig, balansert og god bringebærsmak.
16-18 grader.
Dessert- eller terrassevin.
Passer utmerket godt til sjokolade

Høst

2019

Skogsbær vin laget av blåbær, tyttebær og krekling.
rund, fruktig, balansert vin.
Serveres 18 grader Matvin.

Kongens Ja

2019

Laget på Rognebær.
Særegen smak, litt bitter.
Serveres Ca. 18 grader
Matvin, spesielt godt til Vilt.

Juleøl

Julekveld

2020

I tillegg til vin er dette Lerkekåsa vingård sitt bidrag til et smakfullt og berikende julemåltid. Julekveld er brygget på kveik, med et hint av kaffe, sjokolade og karamell, som gir ølet ekstra god smak.